מרק גספאצ'ו ירוק
מתכון קייצי לשני סועדים, של מסעדת 'פסטה נובה' בתל אביב
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 עגבניות ירוקות בינוניות
- 1 פלפל ירוק גדול
- 1 מלפפון בינוני
- 1 בצל לבן קטן
- 1 שן שום
- כפית חומץ 5%
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 כוס מים מינרליים
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הירקות לקוביות ומכניסים לבלנדר עד לקבלת מרקם סמיך. מעבירים את המרכיבים לסיר ומוסיפים את המים השמן והחומץ ומתבלים במלח ופלפל.
- 2. מערבבים קלות ומכניסים למקרר לשעה מינימום. בהגשה ניתן לקשט בפרוסות דקות של פלפל אדום.