וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גספצ'ו

מתכון באדיבות אתר מועצת הירקות לגספצ'ו

מתכון מאת: מערכת וואלה

עגבניות. Artoday
עגבניות

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 750 גר' עגבניות בשלות אדומות וקלופות ומגורענות (5-4 עגבניות גדולות)
  • 1 מלפפון חצוי, מגורען, חתוך גס
  • 1/2 פלפל אדום מנוקה, חתוך גס
  • 1/2 פלפל ירוק מנוקה, חתוך גס
  • 2 שיני שום קלופות
  • 1/2 1 – 1 כוס מים קרים
  • 2 פרוסות לחם לבן, ללא החלק הקשה, חתוכות לפיסות
  • 3 כפות שמן זית
  • 3-2 כפות שרי יבש
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • קורט סוכר
  • רוטב פלפלים חריף
  • להגשה:
  • 1/2 כוס בצל סגול חתוך לקוביות
  • 1 כוס קוביות מלפפונים מגורענים
  • 1 כוס קוביות פלפלים מעורבים
  • קרוטונים (אם רוצים)
  • שמן זית
  • מעט פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה

  • 1. במעבד מזון טוחנים היטב את כל חומרי המרק לתערובת אחידה. מתקנים התיבול ומצננים היטב.
  • 2. מגישים קר במנות אישיות עם התוספות הנלוות ומטפטפים כמה טיפות שמן זית ומעט פלפל שחור גרוס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully