- 1. מורחים על כל נתח מעט חמאה, מניחים את הבשר על מחבת פסים לוהטת, או על גריל, וצולים עד דרגת רייר, כשהבשר עדיין רך בלחיצה.
-
- 2. מעבירים את הבשר לתבנית, מכסים, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, למשך 45 דקות, עד לדרגת עשייה מדיום רייר.
-
- 3. חוצים את הכרישה לאורכה, מברישים במעט שמן זית, מפזרים מלח אטלנטי וצורבים על מחבת פסים או על גריל, עד השחמה וריכוך קל.
-
- 4. מערבבים את הצנוניות עם 2 כפות שמן זית, כף חומץ בלסמי, כפית דבש, מלח ופלפל, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים 5-6 דקות כשהצנוניות לא מכוסות.
-
- 5. בהגשה: מניחים את נתח הבשר על פלטת עץ, ומסדרים מסביב את הכרישה והצנוניות.