וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה בקר במרק שמן זית ולימון

ניר צוק, השף של מסעדת "קורדיליה" הנפלאה שביפו עם מתכון מקורי במיוחד לפילה בקר, המוגש במרק משכר העמוס בטעמי שמן זית ולימון.

מתכון מאת: ניר צוק, מערכת וואלה

פילה בקר במרק של שמן זית ולימון מתכון של ניר צוק קורדיליה.
פילה בקר במרק של שמן זית ולימון מתכון של ניר צוק קורדיליה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1 ק"ג פילה בקר
  • ½ כוס שמן זית פיקואל "חלוצה"
  • ½ כוס מיץ לימון טרי
  • 8 עגבניות בשלות
  • מלח, פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבשר לסטייקים.
  • 2. חוצים את העגבניות ומוציאים את תוכנן (המיץ) לתוך קערה.
  • 3. מוסיפים לקערה שמן זית ומיץ לימון. מתבלים היטב וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4. על גריל לוהט, צורבים את הבשר למידה הרצויה (מומלץ מדיום).
  • 5. מניחים את הבשר בצלחת עמוקה ויוצקים את הרוטב בטמפרטורת החדר. מומלץ להגיש בליווי ירקות בגריל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully