- 1. מערבבים ביצים, שמנת מתוקה, חלב, חמאה מומסת ותמצית וניל בעזרת מטרפה ידנית, או בבלנדר מוט, למשך 3 דקות, עד שמתקבלת תערובת אחידה ותפוחה מעט.
-
- 2. מוסיפים קמח, אבקת סוכר ומלח. מערבבים במהירות נמוכה 2 דקות, או עד שמתקבלת עיסה חלקה.
-
- 3. מחממים מחבת טפלון קטנה על להבה בינונית. מברישים את המחבת בחמאה, יוצקים חצי מצקת מהבלילה למחבת, ומפזרים את הבלילה בעזרת המצקת ליצירת קרפ בעובי אחיד.
-
- 4. בעזרת תרווד משחררים מהדפנות. הופכים אחרי דקה-שתיים, ומטגנים עוד דקה על הצד השני. חשוב לשמן את המחבת אם היא נראית יבשה.
-
- 5. עורמים את הקרפים למגדל, שעוזר להם לשמור על החום עד להגשה.
-
- 6. מורחים בשוקולד או בממרח אחר, ומקפלים לחצי, ושוב לרבע.