פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      ירקות ממולאים בקוסקוס מלא ועדשים כתומות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      צילום הפקה ובימוי: prima films

      מצרכים

      • ל-6 מנות:
      • 3 סלקים קטנים, חצויים לאורך ומרוקנים
      • 3 עגבניות מרוקנות (יש לשמור את פנים העגבניות)
      • 3 קישואים עגולים מרוקנים
      • 3 קישואים ארוכים מרוקנים
      • 1 בצל מבושל ומופרד לגלדים
      • 1 חציל לא קלוף ופרוס ל"כיסים"
      • 2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים ל"כיסים"
      • 1 ביצה טרופה
      • 1 כוס קמח
      • למילוי:
      • 1 שקית קוסקוס מלא
      • כוס קוביות עגבנייה
      • 1/2 כף מלח
      • כוס בצל ירוק קצוץ
      • כוס פטרוזיליה קצוצה
      • כוס עדשים כתומות מבושלות עד דרגת אל דנטה בלבד
      • 1/2 כף שום כתוש
      • גרידת לימון מלימון שלם
      • לרוטב:
      • מיצי וזרעי העגבניות
      • כפית שום כתוש
      • כפית מלח
      • 2 גרם פלפל צ'ילי
      • כוס מים
      • 1/4 כוס פטרוזיליה
      • 2 לימונים פרוסים
      • 3 ענפי טימין

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל השקית. מוסיפים לו את שאר מרכיבי המילוי.
      • 2. ממלאים את הירקות בתערובת ומסדרים בתבנית.
      • 3. את החצילים ותפוחי האדמה ממלאים גם כן וטובלים בביצה הטרופה ולאחר מכן בקמח ומטגנים.
      • 4. טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הרוטב, ושופכים על הירקות שבתבנית. מפזרים פרוסות לימון וענפי טימין.
      • 5. מכסים היטב בנייר אלומיניום, ואופים כשעה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.

      עוד מתכוני ממולאים וכבושים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -