וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סיגר אספרגוס

במחבת או בתנור – תנו למנה מכת חום קצרה, שתזהיב את הבצק אבל גם תשמור על האספרגוס ירוק, פריך ורענן

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

מטגנים /אופים את הסיגר. נמרוד סונדרס
מטגנים /אופים את הסיגר

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות או 6 ראשונות:
  • 6 גבעולי אספרגוס, קטומי קצוות
  • 6 עלי סיגר מופשרים, או 3 עלי פילו חצויים מופשרים
  • 100 גרם גבינת פרמזן, פקורינו או קשקבל מגוררת
  • מעט חמאה ו/או שמן (השמן שומר על החמאה מפני חריכה)

אופן ההכנה

  • * אם אופים - מחממים תנור ל-220 מעלות. מרפדים תבנית עם נייר אפייה.
  • 1. מרתיחים בסיר מים עם מלח, וחולטים את האספרגוס במשך 3 דקות. מעבירים למי קרח, להפסקת הבישול. מצננים ומסננים.
  • 2. מניחים עלה סיגר על משטח עבודה, מפזרים שבבי פרמזן, פקורינו או קשקבל, מניחים גבעול, ומתחילים ללפף סביבו את העלה. מרטיבים מעט את הקצה, כדי שיידבק.
  • 3. אם מטגנים - מחממים מחבת עם מעט חמאה ו/או שמן, ומטגנים 2 דקות מכל צד, עד הזהבה. אם אופים - מניחים את הגלילים בתבנית, מברישים בחמאה מומסת, מפזרים את יתרת הגבינה, ואופים 10 דקות, עד הזהבה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully