- * אם אופים - מחממים תנור ל-220 מעלות. מרפדים תבנית עם נייר אפייה.
-
- 1. מרתיחים בסיר מים עם מלח, וחולטים את האספרגוס במשך 3 דקות. מעבירים למי קרח, להפסקת הבישול. מצננים ומסננים.
-
- 2. מניחים עלה סיגר על משטח עבודה, מפזרים שבבי פרמזן, פקורינו או קשקבל, מניחים גבעול, ומתחילים ללפף סביבו את העלה. מרטיבים מעט את הקצה, כדי שיידבק.
-
- 3. אם מטגנים - מחממים מחבת עם מעט חמאה ו/או שמן, ומטגנים 2 דקות מכל צד, עד הזהבה. אם אופים - מניחים את הגלילים בתבנית, מברישים בחמאה מומסת, מפזרים את יתרת הגבינה, ואופים 10 דקות, עד הזהבה.