- 1. מחממים תנור ל-160מעלות. מקציפים את הביצים והסוכר לקצף תפוח.
-
- 2. מפסיקים את הפעולה בקערת המיקסר ומוסיפים באופן ידני ידנית את החמאה המומסת, בתנועות קיפול.
-
- 3. מערבבים היטב את ריבת החלב יחד עם השמנת החמוצה והרום.
-
- 4. בעזרת מרית מקפלים בעדינות את תערובת ריבת החלב, השמנת והרום לתוך קצף הביצים.
-
- 5. מערבבים יחד קמחים, אבקת אפייה וקוקוס, ובוחשים פנימה, לתוך המסה, בתנועות קיפול עדינות.
-
- 6. משמנים את התבנית בחמאה רכה. מפזרים על התבנית קוקוס בנדיבות, עד שכל פנים התבנית מצופה ומכוסה בקוקוס. יוצקים את המסה לתבנית.
-
- 7. אופים ב-160 מעלות, כ-40 עד 50 דקות.