וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עגבניות ממולאות בורגול

מתכון מושלם עבור טבעונים. הבורגול סופג את כל טעמי העגבניה, התרד והפטרוזיליה. מומלץ להשתמש בעגבניות אדומות, אחרת הן לא יגירו הרבה טעם.

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

עגבניות ממולאות. נמרוד סונדרס
עגבניות ממולאות

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 6 עגבניות בינוניות-גדולות
  • למלית:
  • 1/2 כוס בורגול בינוני
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 כוס תרד קצוץ דק
  • 1/2 צרור עלי פטרוזיליה קצוצים, ללא גבעולים
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הבורגול במים למשך 30 דקות, עד שהוא תופח ומתרכך. מסננים מהמים וסוחטים.
  • 2. מחממים תנור ל-180 מעלות. קוצצים את הבצל והתרד, ומוסיפים לקערת הבורגול. מוסיפים גם את הפטרוזיליה הקצוצה, מלח, פלפל ו-3 כפות שמן זית.
  • 3. מרוקנים את העגבניות. מוסיפים את תוכן העגבניות והמיץ לתערובת הבורגול.
  • 4. משמנים את העגבניות בכף השמן הנותרת וממלאים אותן בתערובת הבורגול.
  • 5. מסדרים בתבנית ואופים 30 דקות.
  • 6. מגישים בטמפרטורה חמימה, בליווי יוגורט או טחינה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully