וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נשיקות מרנג עם ריבת פטל ושברי שוקולד לבן

מתכון מאת: שי דובלרו, מערכת וואלה

נשיקות מרנג עם רוטב פטל של ערן שוורצבלד. נמרוד סונדרס
נשיקות מרנג עם רוטב פטל של ערן שוורצבלד

מצרכים למתכון

  • ל-10 נשיקות גדולות:
  • 150 גרם חלבון (5 חלבונים של ביצה קטנה מס'3)
  • 150 גרם (3/4 כוס) סוכר
  • 150 גרם (1/3 1 כוס) אבקת סוכר
  • 5 גרם (כפית גדושה) קורנפלור
  • ריבת פטל לפי הטעם (תוסיפו למסה ותראו מתי מספיק לכם)
  • 100 גרם שוקולד לבן קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים את החלבון יחד עם שליש מכמות הסוכר, עד שמתקבל קצף יציב.
  • 2. מוסיפים את שאר הסוכר ומקציפים מספר דקות, עד שמתקבל קצף תפוח ומבריק.
  • 3. מורידים את המרנג מהמיקסר, ומוסיפים את אבקת הסוכר והקורנפלור בתנועות קיפול.
  • 4. מוסיפים את השוקולד הקצוץ והריבה, ומערבבים עד קבלת מרקם משויש.
  • 5. בעזרת כף גדולה מאוד לוקחים מנה גדושה של מרנג, ומניחים בצורה חופשית על מגש עם נייר אפייה. חשוב שיהיה מרחק בין הנשיקות, כי הן מתרחבות בעת האפייה.
  • 6. אופים בחום של 90-100 מעלות כ-3-4 שעות.
  • 7. שומרים בכלי אטום עד לשימוש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully