סלט תירס עם פלפלים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 2 קלחי תירס
- 2-1 פלפלים חתוכים לקוביות, או 6 פלפלים קטנים חתוכים לטבעות
- 1 בצל סגול פרוס
- 1/4 צרור כוסברה קצוצה
- 3 כפות שמן זית
- 1 כף חומץ בלסמי
אופן ההכנה
- 1. אם התירס ממש טרי והשיניים נוטפות עסיס חלבי, לא חייבים אפילו לבשל. אבל אם רוצים, מאדים במיקרו עד לריכוך, (3 דקות) או מבשלים במי מלח רותחים (7-10 דקות).
- 2. מעמידים את התירס על קרש חיתוך, ומגלחים ממנו את השיניים. מעבירים לקערה, ומערבבים עם שאר החומרים.