- 1. בקערה מערבבים חמאה מומסת , את שני סוגי הסוכר, ביצים, שמנת מתוקה ושמנת חמוצה.
-
- 2. מנפים פנימה את הקמח, קקאו, אבקת אפיה, סודה לשתיה וקקאו. טורפים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
-
- 3. יוצקים לתבנית מרופדת עם נייר אפיה, אופים בחום 170 מעלות כ 30 עד 40 דקות עד שהעוגה יציבה אך עדיין רכה והקיסם יוצא עם פירורים לחים.
-
- 4. מכינים את הציפוי: בסיר מביאים לרתיחה את השמנת, מורידים מהאש, מוזגים מעל השוקולד ומערבבים עד מרקם חלק והומוגני .
-
- 5. מוזגים מעל העוגה את הציפוי ומצננים. רצוי להגיש בטמפרטורת החדר.
-
- 6. לכל אלה המעוניינים להכניס מעט כיף להכנת הציפוי ערן ממליץ להכין ביחד עם הילדים שבבי שוקולד שינוחו על העוגה: כל מה שצריך זה להמיס שוקולד, ללא שמנת, למרוח שכבה דקה על גבי תבנית אפייה, לצנן במקרר כ-15 דקות ולגלף.