- 1. מכינים גנאש: מחממים שמנת עד לסף רתיחה ושופכים על השוקולד. מערבבים עד לקבלת מסה אחידה ומעבירים למקרר ל-4 שעות.
-
- 2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 3. במיקסר עם וו מטרפה מקציפים ביצים וסוכר לקצף יציב.
-
- 4. מעל באן מארי ממיסים שוקולד, שמן וחמאה. מוסיפים פרנג'ליקו, מורידים מהאש, מערבבים את היבשים פנימה ולבסוף מקפלים את הביצים.
-
- 5. יוצקים לתבנית משומנת ואופים כ-15-20 דקות. העוגה צריכה לצאת מעט רטובה ולא יבשה. מצננים.
-
- 6. מוציאים מהמקרר את הגנאש. בעזרת כף עץ מערבבים חזק את הגאנש על מנת לרכך אותו מעט. מוסיפים את הברס. מעבירים לשק זילוף ומזלפים קוצים. עושים זאת על ידי זילוף מעין גבעה שאת סופה מושכים כלפי מעלה.
-
- 7. מקררים כשעה במקרר לפחות ומגישים.