- 1. מחממים תנור ל-100 מעלות.
-
- 2. בקערת מתכת נקיה משומן עם וו הקצפה מקציפים חלבון כדקה ומוסיפים סוכר ומלח עד לקבלת תערבות יציבה מאד.
-
- 3. מקפלים פנימה את אבקת הסוכר. (לשדרוג: מוסיפים את אבקת הקקאו כדי לקבל דיסקיות חומות)
-
- 4. על נייר אפיה מסמנים 2 עיגולים בקוטר 24 ס"מ. מזלפים את המסה בצורת שבלול עד למילוי כל העיגולים.
-
- 5. את שארית המסה מזלפים באופן חופשי בצורת מקלות.
-
- 6. אופים בערך שעה וחצי או עד לייבוש מוחלט של המרנג.
-
- 7. מכינים את הקרם: בסיר קטן מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה, וניל ומלח. מוציאים את מקל הוניל, מגרדים ממנו אל התערובת את הגרגרים ושופכים את התערובת על השוקולד הלבן. מניחים כדקה ומערבבים עד קבלת מסה חלקה. מעבירים למקרר לשעה.
-
- 8. מקפלים פנימה את הגבינה הלבנה ומקררים לילה במקרר .
-
- 9. להרכבה: על צלחת הגשה מניחים עיגול מרנג ומזלפים מעליו חצי מכמות הקרם. מניחים מעל עיגול מרנג שני ומזלפים את שארית הקרם ובצדדים
-
- 10. שוברים את מקלות המרנג ומדביקים בעזרת הקרם בצורה חופשית על העוגה. מעבירים את העוגה לשעה לפחות במקרר ומגישים.