פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת אסטרהזי וגאנש ברס לוז

      4 מדרגים / 3.65 כוכבים

      עוגת אסטרזי וגנאש לוז (דנה מאירזון)
      עוגת אסטרזי וגנאש לוז (דנה מאירזון)

      מצרכים

      • לתחתיות דאגואז קוקוס:
      • 100 גרם (כ-3 חלבונים) חלבון ביצה
      • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר
      • 30 גרם (1/3 כוס פחות כף) אבקת שקדים
      • 30 גרם (3 כפות) קורנפלור
      • 60 גרם (3/4 כוס) קוקוס
      • קורט מלח
      • קינמון
      • וניל
      • קליפה מגורדת מתפוז אחד
      • לקרם שוקולד לבן:
      • 600 גרם (1/3 2 מיכלים) שמנת מתוקה
      • 200 גרם שוקולד לבן
      • לשדרוג גאנש לוז:
      • 350 גרם (1/3 1 מיכלים) שמנת מתוקה
      • 400 גרם שוקולד חלב
      • 150 ברז לוז (להשיג בחנויות אפיה)
      • קורט מלח

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
      • 2. בקערת מיקסר מקציפים חלבון וסוכר עד לקבלת מסה יציבה מאד.
      • 3. אל הקערה מנפים יחד את כל החומרים היבשים.
      • 4. משטחים את התערובת על 4 תבניות עם נייר אפיה.
      • 5. אופים כ 6-9 דקות. מצננים וקורצים עם רינג בקוטר 24 ס"מ
      • 4 תחתיות.
      • 6. מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד. נותנים לשוקולד לעמוד כך דקה ומערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת מסה אחידה. מעבירים למקרר ל-24 שעות.
      • 7. מעבירים לקערת המיקסר את התערובת. מקציפים עד לקבלת קרם במרקם של מוס.
      • 8. מרכיבים: מניחים תחתית ועליה בעזרת פלטה מניחים שכבה דקה של קרם חוזרים על הפעולה עד לסיות התחתיות. מעבירים למקפיא ל-3 שעות.
      • 9. מכינים את גנאש הלוז: מחממים שמנת ומלח לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד. מערבבים עד לקבלת גאנש חלק מוסיפים את הברז ומצפים את העוגה.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -