- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
- 2. בקערת מיקסר מקציפים חלבון וסוכר עד לקבלת מסה יציבה מאד.
-
- 3. אל הקערה מנפים יחד את כל החומרים היבשים.
-
- 4. משטחים את התערובת על 4 תבניות עם נייר אפיה.
-
- 5. אופים כ 6-9 דקות. מצננים וקורצים עם רינג בקוטר 24 ס"מ
- 4 תחתיות.
-
- 6. מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד. נותנים לשוקולד לעמוד כך דקה ומערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת מסה אחידה. מעבירים למקרר ל-24 שעות.
-
- 7. מעבירים לקערת המיקסר את התערובת. מקציפים עד לקבלת קרם במרקם של מוס.
-
- 8. מרכיבים: מניחים תחתית ועליה בעזרת פלטה מניחים שכבה דקה של קרם חוזרים על הפעולה עד לסיות התחתיות. מעבירים למקפיא ל-3 שעות.
-
- 9. מכינים את גנאש הלוז: מחממים שמנת ומלח לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד. מערבבים עד לקבלת גאנש חלק מוסיפים את הברז ומצפים את העוגה.