- 1. מנפים את הקמח והקקאו לקערת המיקסר. מוסיפים את הסוכר, השמרים והמים.
-
- 2. מפעילים את המיקסר במהירות בינונית ומתחילים לעבד את הבצק עם וו לישה למשך 7 דקות.
-
- 3. מוסיפים את המלח ומעבדים כ- 3 דקות במהירות בינונית.
-
- 4. מוציאים את וו הלישה, מפזרים מעט קמח על פני הבצק ועל דפנות הקערה, מכסים במגבת ומניחים במקום חמים לתפיחה ראשונה עד שהבצק מכפיל את נפחו. (בקיץ כשעה, בחורף יכול לקחת עד שעתיים).
-
- 5. מוציאים את הבצק מהקערה על משטח מקומח. מחלקים את הבצק לשניים יוצרים כדורים. יש לקמח את הבצק בשלבים השונים כדי למנוע הדבקות.
-
- 6. את הכדורים מניחים על מגש מקומח למשך חצי שעה עד שאלה מכפילים את נפחם ומכסים במגבת כדי למנוע היווצרות קליפה יבשה על הבצק.
-
- 7. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרדדים את הבצק לעובי של 3-5 מ''מ ומניחים על תבנית עם נייר אפייה (רצוי על רשת פיצה).
-
- 8. מורחים שיכבה דקה של שוקולד (חשוב שיהיה רך. ניתן לחמם במיקרו או להניח את הקופסא בסיר עם מים חמים למספר דקות).
-
- 9. מפזרים גבינת ריקוטה, סוכריות עדשים, מרשמלו או כל תוספת אחרת.
-
- 10. אופים בחום של 180 מעלות כ-15-20 דקות.
-
- 11. מניחים על צלחת ומקשטים עם אבקת סוכר.