וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סופלה עדשים ירוקות וזוקיני

מתכון מאת: אביבית פריאל אביחי, מערכת וואלה

צילום הפקה ובימוי: prima films

מצרכים למתכון

  • 1 זוקיני גדול מגורר על מגררת גסה
  • כוס עדשים ירוקות מבושלות
  • שן שום
  • 1/4 כוס בצל
  • 3 כפות יוגורט כבשים
  • 50 גר' פרמז'ן מגורר + 10 גר' לפיזור על הסופלה
  • 4 חלמונים
  • 6 חלבונים
  • מלח, פלפל וכמון לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל- 200 מעלות צלזיוס
  • 2. ממליחים את הזוקיני בכף מלח גס ומניחים 20 דק' במסננת לניקוז הנוזלים, סוחטים היטב.
  • 3. טוחנים כוס עדשים מבושלות עם היוגורט, הזוקיני, הגבינה והבצל הקצוץ, מוציאים לקערה
  • 4. מוסיפים את החלמונים אחד אחד ומוסיפים תבלינים
  • 5. מקציפים את החלבונים לקצף רך ומקפלים בזהירות לתוך התערובת.
  • 6. מעבירים לתבנית סופלה בינונית או תבניות אישיות אחרי שמורחים בחמאה ומקמחים. לאחר מכן מפזרים את שאר הגבינה מעל.
  • 7. מכניסים לתנור ומורידים את הטמפרטורה ל- 190 מעלות
  • 8. אופים למשך 25-30 דק'.
  • מתכון לסופלה עדשים ירוקות וזוקיני

  • מסבחה עדשים ירוקות עם כמון וטחינה

  • סלט קר של עדשים שחורות

  • תבשיל עדשים וסלק

  • לביבות דלעת

  • קציצות דגים של מסעדת שיינע

  • לחם צ'ודו במילוי כרובית

  • מאפינס קינואה ובטטה

  • בורקיטס במילוי חציל קלוי

  • משה בתיבה במילוי עוף מושקע

  • לחמג'ון טורקי אמיתי

  • גאלט שלושה בצלים

  • המבורגר בלחמניה וחמוצים מהירים

  • פוקאצ'ה כוסמין וירקות קלויים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully