סלט קר של עדשים שחורות

מתכון של של השף מוריס אביטן, ביסטרו תמרה

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סלט עדשים שחורות של תמרה.
סלט עדשים שחורות של תמרה

מצרכים

  • 300 גרם עדשים שחורים
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות
  • בצל חתוך לקוביות
  • רבע כוס שמן זית
  • שליש כוס חומץ בלסמי
  • צרור כוסברה קצוצה דק
  • מלח ופלפל גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את העדשים במים עד למצב אל דנטה. מסננים ומצננים. מטגנים בצל וגזר במעט שמן זית עד לריכוך והזהבה קלה. מסננים ומצננים.
  • 2. בקערה מערבבים את תערובת העדשים עם הבצל והגזר, מוסיפים מעט שמן זית, כוסברה, חומץ בלסמי, מלח, פלפל ומערבבים היטב.
  • * את המנה מומלץ להגיש עם דג צרוב (בס, מוסר, דניס או בורי) על הגריל עם מעט מלח, פלפל ושמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully