וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל עדשים וסלק

מתכון מאת: שי טנא, מערכת וואלה

תבשיל עדשים וסלק. לירז אלה
תבשיל עדשים וסלק

מצרכים למתכון

  • צרור מנגולד נקי מגבעול וחתוך
  • 3 סלקים בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
  • בצל גדול חתוך לקוביות
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 300 גרם עדשים
  • כף כמון
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 4 כפות שמן זית
  • כף רסק עגבניות
  • ליטר מים
  • מלח פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. בסיר עם שמן זית מטגנים את המנגולד עד השחרה. מוסיפים את הבצל והשום ומזהיבים.
  • 2. מוסיפים את הסלק, התבלינים ורסק העגבניות. מטגנים כדקה.
  • 3. מוסיפים מיץ לימון ומים ומבשלים כשעה.
  • 4. מוסיפים את העדשים. מוסיפים מים לכיסוי במידת הצורך ומבשלים בסיר מכוסה כ-25 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully