וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלסלת סלק

מתכון מאת: שי טנא, מערכת וואלה

מנת סלסלות סלק. לירז אלה
מנת סלסלות סלק

מצרכים למתכון

  • 4 סלקים בינוניים
  • 4 כפות ארוגולה קצוצה
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • כף זעתר טרי קצוץ
  • כף אורגנו טרי קצוץ
  • 2 כפות שעועית ירוקה חלוטה וקצוצה
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות שמן זית
  • 80 גרם קשיו מסוכר שבור גס
  • מלח, פלפל וצ'ילי יבש גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הסלק במים עד התרככות. מסננים ומצננים.
  • 2. חותכים בגובה 2 סנטימטר מכל צד למעלה ומשאירים סנטימטר באמצע לידית (ראה תמונה להמחשה).
  • 3. מרוקנים את פנים הסלק בעדינות, מבלי לפגוע בידית ובדפנות.
  • 4. קוצצים חלק מפנים הסלק שרוקנו ומערבבים עם שאר המרכיבים בקערה.
  • 5. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 6. לפני הגשה אופים את סלסילות הסלק כחמש דקות, ממלאים בסלט ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully