ירקות אביב צלויים במיץ רימונים ושמן זית

מתכון מאת: רפי כהן, מערכת וואלה!
מנות פסח. אפיק גבאי
מנות פסח

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • 8 ראשי ארטישוק ננסי נקיים וחצויים
  • 6-8 ארטישוק ירושלמי קלוף וחצוי
  • 6-8 סלקים צבעוניים קלופים וחצויים
  • 5-6 ראשי שום ירוק נקי וחצוי לשניים
  • 5-6 גזרים צבעוניים קלופים וחצויים
  • 3 כוסות מיץ רימונים סחוט טרי
  • 3/4 כוס שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית עלי טימין

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את מיץ הרימונים עד שהוא מצטמצם לכשליש מהכמות.
  • 2. מסדרים את הירקות בתבנית אפייה, ויוצקים ממיץ הרימונים המצומצם.
  • 3. מזלפים על הכל שמן זית, ומפזרים מלח גס, פלפל שחור ועלי טימין.
  • 4. אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, למשך 25-30 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully