אנטיפסטי קישואים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 20 קישואים, עדיף קטנים וקשים, חתוכים
- מעט שמן זית
- מלח גס ופלפל שחור
- חופן נענע קצוצה
- חצי כפית חומץ בלסמי (או רבע כפית חומץ בלסמי + רבע כפית רוטב סויה)
אופן ההכנה
- 1. אם הקישואים חתוכים לאורכם, מניחים אותם על גבם, זה לצד זה. אם הם פרוסים, שימו לב שהם מסודרים פחות או יותר בשכבה אחת.
- 2. מזליפים שמן זית, זורים מלח גס ופלפל שחור ומכניסים לתנור ל-20 דקות בערך. מדי פעם מציצים.
- 3. מצננים ומתבלים בנענע ובבלסמי.
- אופציה נוספת: מוסיפים עלים או גבעולים של טימין בזמן הצלייה, ומוותרים על התיבול בבלסמי ונענע.