וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אנטיפסטי קישואים

מתכון מאת: עופרי זוטא, מערכת וואלה

אנטיפסטי ירקות. עופרי זוטא
אנטיפסטי ירקות

מצרכים למתכון

  • 20 קישואים, עדיף קטנים וקשים, חתוכים
  • מעט שמן זית
  • מלח גס ופלפל שחור
  • חופן נענע קצוצה
  • חצי כפית חומץ בלסמי (או רבע כפית חומץ בלסמי + רבע כפית רוטב סויה)

אופן ההכנה

  • 1. אם הקישואים חתוכים לאורכם, מניחים אותם על גבם, זה לצד זה. אם הם פרוסים, שימו לב שהם מסודרים פחות או יותר בשכבה אחת.
  • 2. מזליפים שמן זית, זורים מלח גס ופלפל שחור ומכניסים לתנור ל-20 דקות בערך. מדי פעם מציצים.
  • 3. מצננים ומתבלים בנענע ובבלסמי.
  • אופציה נוספת: מוסיפים עלים או גבעולים של טימין בזמן הצלייה, ומוותרים על התיבול בבלסמי ונענע.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully