וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אנטיפסטי כרובית קריספי ומתובל

מתכון מאת: עופרי זוטא, מערכת וואלה

אנטיפסטי ירקות. עופרי זוטא
אנטיפסטי ירקות

מצרכים למתכון

  • 1 כרובית
  • שמן זית
  • מלח גס
  • מיץ מחצי לימון
  • זסטים (רצועות קליפה) מתפוז או לימון
  • מעט פטרוזיליה קצוצה (כף פחות או יותר)

אופן ההכנה

  • 1. מפרקים את הכרובית לפרחים (אני נוהגת לבצוע אותה ידנית, אתם יכולים לנסות גם עם סכין). מניחים את הפרחים על תבנית מחופה נייר אפייה. מזליפים מעט שמן זית (אפשר אפילו בלי, לחוסכים בקלוריות) וזורים מלח גס. מתחילים בחצי כפית מלח גס על כרובית שלמה, ומתקנים תיבול אחר כך, אם יש צורך.
  • 2. מוציאים מהתנור כשהכרובית צלוייה דיה, כלומר עדיין מעט קריספית ונגיסה (כ-20-25 דקות, תלוי בתנור).
  • 3. מצננים מעט. מוסיפים מיץ לימון (כמה? לפי הטעם), זסטים ופטרוזיליה קצוצה. מערבבים בעדינות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully