אנטיפסטי בטטה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 7 בטטות צרות עם הקליפה
- כף שמן זית
- חופן עלי רוזמרין
- מלח גס ופלפל שחור
אופן ההכנה
- 1. מקרצפים היטב את קליפת הבטטות ופורסים אותן לפרוסות בעובי של חצי ס"מ. מניחים בקערה ומערבבים עם שמן זית, עלי רוזמרין, מלח גס ופלפל שחור.
- 2. מפזרים בתבנית מחופה נייר אפייה, ומשתדלים מאוד שהפרוסות יהיו מונחות זו לצד זו ולא אחת על השנייה.
- 3. צולים כ-15 דקות. בודקים בעזרת סכין חד אם הן רכות מספיק, ונזהרים מצלייה ממושכת שתניב בטטה סמרטוטית.