וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אנטיפסטי בטטה

מתכון מאת: עופרי זוטא, מערכת וואלה

אנטיפסטי ירקות. עופרי זוטא
אנטיפסטי ירקות

מצרכים למתכון

  • 7 בטטות צרות עם הקליפה
  • כף שמן זית
  • חופן עלי רוזמרין
  • מלח גס ופלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. מקרצפים היטב את קליפת הבטטות ופורסים אותן לפרוסות בעובי של חצי ס"מ. מניחים בקערה ומערבבים עם שמן זית, עלי רוזמרין, מלח גס ופלפל שחור.
  • 2. מפזרים בתבנית מחופה נייר אפייה, ומשתדלים מאוד שהפרוסות יהיו מונחות זו לצד זו ולא אחת על השנייה.
  • 3. צולים כ-15 דקות. בודקים בעזרת סכין חד אם הן רכות מספיק, ונזהרים מצלייה ממושכת שתניב בטטה סמרטוטית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully