ארטישוק מטוגן קל להכנה
ארטישוק יכול להיות מנה נהדרת בפני עצמה, בלי יותר מדי תוספות. התוצאה תמיד משתלבת נהדר עם מנות איטלקיות כמו ועם סלטים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 4 ארטישוקים שלמים, חתוכים לרבעים ונקיים משערות פנימיות
- 2 ביצים
- חצי כוס קמח
- מיץ מלימון אחד
- שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
- 1. מחממים את השמן ל-180 מעלות.
- 2. טובלים כל רבע ארטישוק בביצה, ואז בקמח, ומטגנים כ-10-12 דקות.
- 3. מגישים מיד, עם מעט מיץ לימון מעל וזהו.