ארטישוק מטוגן קל להכנה

ארטישוק יכול להיות מנה נהדרת בפני עצמה, בלי יותר מדי תוספות. התוצאה תמיד משתלבת נהדר עם מנות איטלקיות כמו ועם סלטים

מתכון מאת: נדב שרז, מערכת וואלה!
מתכוני ארטישוק. נמרוד סונדרס
מתכוני ארטישוק

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 4 ארטישוקים שלמים, חתוכים לרבעים ונקיים משערות פנימיות
  • 2 ביצים
  • חצי כוס קמח
  • מיץ מלימון אחד
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את השמן ל-180 מעלות.
  • 2. טובלים כל רבע ארטישוק בביצה, ואז בקמח, ומטגנים כ-10-12 דקות.
  • 3. מגישים מיד, עם מעט מיץ לימון מעל וזהו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully