- 1. חותכים את הכרישה לאורך לחתיכות בגודל תבנית טרין (20*5) וחולטים במים רותחים עם הרבה מלח למשך 10 דקות (יש לדאוג שהמים לא יבעבעו חזק אלא ברתיחה עדינה), עד להתרככות, אך לא להתפרקות הכרישה. מסננים ומתבלים במלח ופלפל.
-
- 2. חותכים את הגזרים לרבעים, מעבירים לתבנית ומוסיפים את החמאה והיין הלבן. מכסים ואופים למשך 20 דקות, עד לדרגת אל-דנטה.
-
- 3. הרכבת המנה: מצפים את החלק הפנימי של תבנית טרין בנייר נצמד, ומתחילים לסדר שכבות שכבה של כרישה מתובלת, שכבת גזרים, שכבת גבינת עיזים מהודקת לגודל התבנית, שכבת גזר נוספת ומעליה שכבה של כרישה.
-
- 4. מערבבים 2 כפות שמן זית ו-1 כף דבש, ושופכים מעל הטרין.
-
- 5. מכסים בניילון נצמד, מניחים מעל משקולת, ומצננים במשך כשעתיים במקרר.
-
- 6. הגשת המנה: הופכים את תבנית הטרין על צלחת הגשה, מסירים את הניילון ובעזרת סכין חד פורסים.
-
- 7. מערבבים את שמן הזית הנותר, מיץ הלימון, הדבש, הטימין מלח ופלפל לפי הטעם, ומוזגים מעל המנה.