טרין חציל ופלפל
מתכון של השף סהר רפאל ממסעדת כרמים לטרין חציל ופלפל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חציל
- 2 פלפל אדום
- 4 עלי בזיליקום
- למלית:
- 1 כף גבינת עזים
- 2 כפות גבינת שמנת
- כפית פרמז'ן
- 2 כפות שקדים לבנים קלויים
אופן ההכנה
- 1. פורסים את החציל לפרוסות דקות וצולים על הגריל או בתנור בטמפ' של 170 מעלות.
- 2. צולים את הפלפל על אש פתוחה.
- 3. מערבבים בקערה את תערובת הגבינות.
- 4. מניחים 3 פרוסות של חצילים כאשר כל פרוסה בפינה אחרת. מניחים חופן גבינות במרכז, ועל הגבינות מניחים את הפלפל הצלוי ועלי הבזיליקום. חוזרים על הפעולה בשנית ומקפלים את קצוות החציל כך שתערובת הגבינות מכוסות.
- 5. משאירים למנוחה במקרר כשעה, פורסים ומגישים.