ברוקומיני במחבת לוהטת עם שמן זית, מיץ לימון ומלח אטלנטי

מתכון קל, פשוט וטעים

מתכון מאת: יהונתן בורוביץ', מערכת וואלה!
ברוקומיני של יהונתן בורוביץ'. אפיק גבאי
ברוקומיני של יהונתן בורוביץ'

מצרכים

  • ברוקומיני חלוט
  • מלח אטלנטי
  • שמן זית
  • מיץ לימון

אופן ההכנה

  • מחממים מחבת רחבה (או ווק) ומוסיפים 2 כפות שמן זית. נזהרים שלא לשרוף את שמן הזית שכן הוא נוטה להישרף בטמפרטורה נמוכה יחסית. מוסיפים את הברוקומיני החלוט למחבת ומקפיצים על אש גבוהה במשך כ-2 דקות. מורידים מן האש, מוסיפים את מיץ הלימון, המלח האטלנטי ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully