ברוקומיני במחבת לוהטת עם שמן זית, מיץ לימון ומלח אטלנטי
מתכון קל, פשוט וטעים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ברוקומיני חלוט
 - מלח אטלנטי
 - שמן זית
 - מיץ לימון
 
אופן ההכנה
- מחממים מחבת רחבה (או ווק) ומוסיפים 2 כפות שמן זית. נזהרים שלא לשרוף את שמן הזית שכן הוא נוטה להישרף בטמפרטורה נמוכה יחסית. מוסיפים את הברוקומיני החלוט למחבת ומקפיצים על אש גבוהה במשך כ-2 דקות. מורידים מן האש, מוסיפים את מיץ הלימון, המלח האטלנטי ומגישים.
 
