וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברוקומיני בווק עם רוטב צדפות, שאטה ושום

יהונתן בורוביץ' מקפה 48 מלהטט עם ברוקומיני - שיבוט יפני של התפרחת הירוקה ואספרגוס

מתכון מאת: יהונתן בורוביץ', מערכת וואלה

ברוקומיני של יהונתן בורוביץ'. אפיק גבאי
ברוקומיני של יהונתן בורוביץ'

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 700 גרם ברוקומיני חלוט בסיר מים ומצונן במי קרח
  • חצי כוס רוטב צדפות ("oyster sauce")
  • 2 כפות שאטה יבש טחון
  • 8 שיני שום פרוסות
  • רבע כוס מים
  • 2 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים מים בסיר קטן. חולטים את פרוסות השום למשך דקה, מוציאים, מסננים ומצננים.
  • 2. מחממים מחבת רחבה (או ווק) על אש גבוהה, מוסיפים את שמן הקנולה ואת הברוקומיני החלוט. מקפיצים במשך 2 דקות ומוסיפים לווק את רוטב הצדפות, המים, השום החלוט ופלפל השאטה.
  • 3. מבשלים במשך 2 דקות מהירות על אש גבוהה עד שהרוטב מסמיך ועוטף את הברוקומיני.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully