וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפינס ברוקולי וטופו

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה

מאפינס ברוקולי וטופו. ברני ארדוב
מאפינס ברוקולי וטופו

מצרכים למתכון

  • 1/2 1 כוסות קמח מלא
  • 1/4 כוס קמח טפיוקה
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/3 כוס שמן חמניות
  • 50 גרם טופו רך
  • 3 כפות גבינת טופו
  • 1/2 1 כוס חלב סויה/משקה צמחי אחר
  • תפרחת ברוקולי קטנה, מחולקת לפרחים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מאדים את הברוקולי מספר דקות עד שהוא רך, אך לא מדי.
  • 3. מנפים קמח וטפיוקה לקערה, מוסיפים את אבקת האפיה והמלח ומערבבים.
  • 4. טוחנים בבלנדר את הטופו, הגבינה והשמן.
  • 5. מוסיפים חלב סויה ומערבבים את התערובת הרטובה.
  • 6. מוזגים את התערובת הרטובה ליבשה ומאחדים, מוסיפים ברוקולי.
  • 7. מוזגים את הבלילה לתבנית שקעים ואופים 25 דקות.
  • 8. מצננים ושומרים בקופסא אטומה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully