מאפינס ברוקולי וטופו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/2 1 כוסות קמח מלא
- 1/4 כוס קמח טפיוקה
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1/2 כפית מלח
- 1/3 כוס שמן חמניות
- 50 גרם טופו רך
- 3 כפות גבינת טופו
- 1/2 1 כוס חלב סויה/משקה צמחי אחר
- תפרחת ברוקולי קטנה, מחולקת לפרחים
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2. מאדים את הברוקולי מספר דקות עד שהוא רך, אך לא מדי.
- 3. מנפים קמח וטפיוקה לקערה, מוסיפים את אבקת האפיה והמלח ומערבבים.
- 4. טוחנים בבלנדר את הטופו, הגבינה והשמן.
- 5. מוסיפים חלב סויה ומערבבים את התערובת הרטובה.
- 6. מוזגים את התערובת הרטובה ליבשה ומאחדים, מוסיפים ברוקולי.
- 7. מוזגים את הבלילה לתבנית שקעים ואופים 25 דקות.
- 8. מצננים ושומרים בקופסא אטומה.