- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרתיחים מים בסיר גדול, מוסיפים את גרגירי התירס ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-3 דקות נוספות. מסננים ושוטפים במים פושרים, כדי לצנן את התירס.
-
- 2. מגרדים לתוך קערה בינונית את המוצרלה, מוסיפים את התירס המסונן, את הפלפל, הכוסברה והביצים, ומערבבים היטב. מוסיפים את יתר החומרים, ובוחשים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
-
- 3. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו קלות. בעזרת כף יוצקים מהתערובת ויוצרים לביבות בגודל הרצוי. משטחים לגובה של 1-1/2 ס"מ (חשוב שהלביבות לא יהיו דקות מדי). אופים כ-12-15 דקות (יש להיזהר מאפיית יתר).