פיצה ביאנקה עם פרוסות זוקיני וצנוברים

פיצה ביאנקה היא פיצה לבנה, כלומר - נטולת רוטב עגבניות. במתכון שלפניכם הרוטב עשוי משמנת מתוקה

מתכון מאת: מסעדת רוסטיקו, מערכת וואלה!
פיצה זוקיני רוסטיקו

מצרכים

  • לפיצה:
  • בצק פיצה (לפי המתכון האהוב עליכם)
  • 2 כפות שמנת מתוקה
  • 1 כדור מוצרלה איכותית
  • פרוסות דקיקות מזוקיני אחד (חתוכות באלכסון, בעובי של 3 מ"מ)
  • 30 גרם (2 כפות) פסטו איכותי
  • חופן קטן של צנוברים קלויים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מראש את התנור ל-280 מעלות. פותחים בעזרת מערוך את בצק הפיצה לגודל הרצוי, לפי התבנית או אבן השמוט שברשותכם.
  • 2. מורחים את השמנת המתוקה בתנועה מעגלית על הבצק, בעזרת חלקה התחתון של כף גדולה או מצקת, ומקפידים על שכבה אחידה.
  • 3. מפזרים את פרוסות הזוקיני כך שיכסו את כל שטח הפנים בשכבה אחידה.
  • 4. קורעים בידיים את כדור המוצרלה לקרעים קטנים, ומפזרים מעל הפיצה.
  • 5. מטפטפים את הפסטו בצורה שווה על פני כל הפיצה.
  • 6. מכניסים לתנור הלוהט ואופים למשך כ-7 דקות, עד שרואים שהבצק מוצק ופריך.
  • 7. כשהפיצה מוכנה, מוציאים אותה בזהירות למגש, חותכים בעזרת גלגלת, ומפזרים את הצנוברים הקלויים מלמעלה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully