- 1. מחממים מראש את התנור ל-280 מעלות. פותחים בעזרת מערוך את בצק הפיצה לגודל הרצוי, לפי התבנית או אבן השמוט שברשותכם.
-
- 2. מורחים את השמנת המתוקה בתנועה מעגלית על הבצק, בעזרת חלקה התחתון של כף גדולה או מצקת, ומקפידים על שכבה אחידה.
-
- 3. מפזרים את פרוסות הזוקיני כך שיכסו את כל שטח הפנים בשכבה אחידה.
-
- 4. קורעים בידיים את כדור המוצרלה לקרעים קטנים, ומפזרים מעל הפיצה.
-
- 5. מטפטפים את הפסטו בצורה שווה על פני כל הפיצה.
-
- 6. מכניסים לתנור הלוהט ואופים למשך כ-7 דקות, עד שרואים שהבצק מוצק ופריך.
-
- 7. כשהפיצה מוכנה, מוציאים אותה בזהירות למגש, חותכים בעזרת גלגלת, ומפזרים את הצנוברים הקלויים מלמעלה.