- 1. מחממים תנור ל-190 מעלות במצב טורבו.
-
- 2. פורסים את תפוחי האדמה לאורך לקבלת אליפסות בעובי 3 מ"מ (מומלץ להיעזר במנדולינה).
-
- 3. בקערה מערבבים את הקורנפלור עם שמן זית ומלח מלח עד לקבלת מרקם אחיד.
-
- 4. מוסיפים לקערה את פרוסות תפוחי האדמה כך שיכוסו היטב בתמיסת הקורנפלור ושמן הזית.
-
- 5. בתבנית עגולה מרופדת נייר אפיה מסדרים מניפה מתפוחי האדמה ומכניסים לתנור ל-25 דקות או עד שתפוחי האדמה זהובים.
-
- 6. בינתיים מכינים את הרוטב: טוחנים יחד את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול.
-
- 7. מוציאים מהתנור את תחתית תפוחי האדמה הזהובה, שופכים מעליה בצורה אחידה את רוטב העגבניות, מעליו את גבינת המוצרלה ואם רוצים תוספות שאוהבים ומחזירים לתנור ומכניסים ל- 10 דקות נוספות עד שהגבינה מבעבעת למעלה.