וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פירה מדורה

מתכון מאת: תומר ניב, מערכת וואלה

מתכוני ל"ג בעומר מהמטבח של רמה. טלי מאייר
מתכוני ל"ג בעומר מהמטבח של רמה

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 2 ק"ג (כ-10 יחידות בינוניות) תפוחי אדמה אדומים מזן דזירה
  • 200 גרם חמאת עיזים
  • 100 גרם שמן זית איכותי
  • מלח, פלפל לבן

אופן ההכנה

  • 1. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף ומניחים על גחלים לוהטות. לאחר כחצי שעה הופכים ומניחים לחצי שעה נוספת. בודקים אחרי כשעה האם התפודים התרככו לגמרי באמצעות נעיצת סכין במרכזם.
  • 2. חוצים את תפוחי האדמה, ומרוקנים את תוכנם בעזרת כף. מעבירים את כל התוכן למכשיר מולי להכנת פירה, כדי להתגבר על הגושים.
  • 3. מחממים סיר, מעבירים אליו את פירה תפוחי האדמה ומוסיפים לו את החמאה, שמן הזית, המלח והפלפל. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. טועמים ומתקנים תיבול.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully