- 1. מחממים כף שמן במחבת קטנה, ומטגנים בה את הבוטנים עד הזהבה (מקפידים שלא ייחרכו). מעבירים את הבוטנים למסננת, ואת השמן שומרים. כשהבוטנים מצטננים מעט, קוצצים אותם גס.
-
- 2. מחממים 2 כפות שמן בווק, וכשהשמן חם מאוד, מקפיצים בו את הבשר ומפוררים אותו, עד שהוא שחום. התהליך אורך כ-6-8 דקות. מעבירים את הבשר למסננת מעל קערה, ושומרים את הנוזל.
-
- 3. אם משתמשים בשעועית טרייה, קוטמים את קצוותיה וחותכים לפיסות לא גדולות.
-
- 4. מוסיפים 2 כפות שמן לווק, ומקפיצים בו את השום בזריזות, עד שישחים אך לא יישרף. מוסיפים את השעועית הירוקה ואת הבצל. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל, תוך ערבוב, עוד 10 דקות, עד שהבצל הופך שקוף.
-
- 5. מערבבים את מחית הקארי בחלב הקוקוס. מגבירים את הלהבה ומוסיפים לווק את תערובת הקארי-קוקוס. מחזירים לווק גם את הבשר. מרתיחים, מנמיכים את האש, מכסים את הווק, ומבשלים במשך 12 דקות. מדי פעם מוסיפים חלק מנוזלי הבשר, כדי שהתבשיל לא יתייבש.
-
- 6. בסוף הבישול קוצצים גס את עלי הנענע, ומי שאוהב גם עלי כוסברה. מערבבים את העלים רק אחרי שמכבים את האש.
-
- 7. מחלקים את התבשיל לצלחות, מפזרים מעל בוטנים קצוצים גס, ומגישים מיד.