- 1. בקערית טורפים את הביצים עם המלח והשמנת.
-
- 2. מחממים את החמאה במחבת טפלון, על אש גבוהה. יוצקים את הביצים הטרופות למחבת, מערבבים בעזרת לקקן ומטלטלים את המחבת במשך כ-15 שניות, כך שהביצים יתפזרו במחבת בצורה שווה. מנמיכים את האש.
-
- 3. כעבור כדקה, כשצידו התחתון של האומלט יציב, מקפלים בעזרת לקקן את האומלט כלפי פנימה, ליצירת חצי עיגול.
-
- 4. כעבור דקה הופכים את האומלט המקופל לצד השני, ממשיכים לטגן במשך חצי דקה או יותר, ומסירים מן האש. מעבירים מיד לצלחת, ומגישים חם.
-
- 5. הכנת המילוי: להכנת הסרדינים: מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן זית. מתבלים את הסרדינים במעט מלח ומטגנים על הצד של העור למשך כדקה. הופכים את הסרדינים, ומטגנים במשך כחצי דקה נוספת. מניחים בצד.
-
- 6. להכנת הפסטו: טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון, למעט שמן הזית. תוך כדי פעולה יוצקים בהדרגה את שמן הזית, עד שמתקבל מרקם חלק.
-
- 7. להכנת הלימון הכבוש: מערבבים בקערה את כל החומרים. מעבירים לצנצנת קטנה, ממלאים במים סוגרים, ומניחים למשך כשבועיים במקום עם שמש.