- 1. מחממים את השמן בסיר גדול. מטגנים את הכרישה, ומוסיפים את הסוכר והחמוציות תוך כדי ערבוב. מערבבים כשתי דקות, עד שהכרישה מתרככת מעט.
-
- 2. מוסיפים את הכורכום והמלח, ממשיכים לערבב, ומיד לאחר מכן מוסיפים את האורז. מטגנים ומערבבים עד שהאורז הופך לאטום. מוסיפים את מי הקוקוס.
-
- 3. מוסיפים מים רותחים שגובהם יגיע ל-4 ס"מ מעל קו האורז. אוטמים את הסיר בנייר אלומיניום, וסוגרים מעליו את המכסה. הסיר חייב להיות אטום היטב.
-
- 4. מעבירים את הסיר לאש הכי נמוכה ומבשלים כחצי שעה. בודקים אם האורז מוכן. אם לא, נותנים לו להתבשל עוד רבע שעה.
-
- 5. מגישים חם.