וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט קינואה עם ענבים, עשבי תיבול ועגבניות שרי

מאיה לביא ממסעדת BROWN בת"א מכינה סלט קייצי וטעים

מתכון מאת: מאיה לביא, מערכת וואלה

בטטה מדורה וענבים מוקפצים של בראון. נמרוד סונדרס
בטטה מדורה וענבים מוקפצים של בראון

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • לקינואה:
  • 2 כוסות קינואה
  • 3 כוסות מים
  • מלח, פלפל
  • 2 כפות שמן זית
  • לסלט:
  • צרור כוסברה
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור נענע
  • 20 יחידות ענבים ירוקים, חצויים
  • 3 כפות שמן זית
  • מיץ מ-2 לימונים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את השמן בסיר. מוסיפים את הקינואה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
  • 2. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומכסים. מבשלים 16 דקות על אש נמוכה.
  • 3. כשהקינואה מוכנה מעבירים לקערה, בוחשים ומפוררים מעט. מצננים.
  • 4. לאחר הקירור מוסיפים את שאר חומרי הסלט ומערבבים היטב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully