סלט קינואה עם ענבים, עשבי תיבול ועגבניות שרי
מאיה לביא ממסעדת BROWN בת"א מכינה סלט קייצי וטעים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- לקינואה:
- 2 כוסות קינואה
- 3 כוסות מים
- מלח, פלפל
- 2 כפות שמן זית
- לסלט:
- צרור כוסברה
- צרור פטרוזיליה
- צרור נענע
- 20 יחידות ענבים ירוקים, חצויים
- 3 כפות שמן זית
- מיץ מ-2 לימונים
אופן ההכנה
- 1. מחממים את השמן בסיר. מוסיפים את הקינואה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
- 2. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומכסים. מבשלים 16 דקות על אש נמוכה.
- 3. כשהקינואה מוכנה מעבירים לקערה, בוחשים ומפוררים מעט. מצננים.
- 4. לאחר הקירור מוסיפים את שאר חומרי הסלט ומערבבים היטב.