- 1. פורסים את הלימונים לעיגולים בעובי 1/2 ס"מ. חשוב לסלק את הגרעינים, על מנת לנטרל מרירות.
-
- 2. מתבלים את פרוסות הלימון במלח גס, צ'ילי ופפריקה.
-
- 3. מעקרים את צנצנת האחסון באמצעות שטיפתה במים רותחים. מייבשים את הצנצנת ומכניסים את פרוסות הלימון. מניחים על אדן החלון, במקום מואר היטב, למשך 24 שעות.
-
- 4. לאחר יממה, מוסיפים את מיץ הלימון. לבסוף, יוצקים שכבה דקה של שמן, שיוצרת אטימה מוחלטת בין הלימון לחמצן ומונעת התפתחות עובש.
-
- 5. סוגרים היטב ומשאירים את הצנצנת על השיש למשך שבוע. מדי פעם הופכים אותה על הראש, כדי שהנוזלים יגיעו לכל פרוסה ופרוסה. מאחסנים במקרר.