וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פפרדלה פרימוורה

מתכון קייצי לפסטה פפרדלה של השף מתן הרבט ממסעדת "פרונלו"

מתכון מאת: מתן הרבט, מערכת וואלה

פפרדלה פרימוורה במסעדת פורלנלו.
פפרדלה פרימוורה במסעדת פורלנלו

מצרכים למתכון

  • 30 גרם חמאה
  • 1 גבעול רוזמרין קצוץ (בערך כפית אחת)
  • 4 עגבניות שרי חצויות
  • 1 קישוא פרוס לטבעות
  • 2 כפות אפונה עדינה
  • 1 שן שום פרוסה דק
  • 1 כפית שמן זית
  • 150 גרם פסטה מבושלת
  • פרמזן מגורד לפיזור

אופן ההכנה

  • 1. במחבת מחממים את החמאה, השמן זית, הרוזמרין והשום.
  • 2. מטגנים כחצי דקה, לאחר מכן מוסיפים את הקישואים ומטגנים עוד כדקה נוספת עד שהקישואים רכים.
  • 3. מוסיפים את העגבניות והאפונה ומטגנים יחד כדקה וחצי.
  • 4. מוסיפים את הפסטה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מעבירים את המנה לצלחת הגשה ובוזקים מעל פרמזן מגורד ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully