פפרדלה פרימוורה
מתכון קייצי לפסטה פפרדלה של השף מתן הרבט ממסעדת "פרונלו"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 30 גרם חמאה
- 1 גבעול רוזמרין קצוץ (בערך כפית אחת)
- 4 עגבניות שרי חצויות
- 1 קישוא פרוס לטבעות
- 2 כפות אפונה עדינה
- 1 שן שום פרוסה דק
- 1 כפית שמן זית
- 150 גרם פסטה מבושלת
- פרמזן מגורד לפיזור
אופן ההכנה
- 1. במחבת מחממים את החמאה, השמן זית, הרוזמרין והשום.
- 2. מטגנים כחצי דקה, לאחר מכן מוסיפים את הקישואים ומטגנים עוד כדקה נוספת עד שהקישואים רכים.
- 3. מוסיפים את העגבניות והאפונה ומטגנים יחד כדקה וחצי.
- 4. מוסיפים את הפסטה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מעבירים את המנה לצלחת הגשה ובוזקים מעל פרמזן מגורד ומגישים.