- 1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
-
- 2. מורחים את הדג בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
-
- 3. מסדרים את הדג על תבנית עם נייר אפייה. מתבלים את בטן הדג במלח ופלפל ומסדרים בתוכה חלק מעשבי התיבול והלימונים.
-
- 4. מוסיפים לתבנית את הירקות, שאר עשבי התיבול ואת העראק. מכסים בנייר כסף.
-
- 5. צולים את הדג כשהוא מכוסה כ-10 דקות ולאחר מכן עוד 10 דקות ללא נייר הכסף על מנת שהדג והירקות יקבלו השחמה (בודקים שהדג מוכן כאשר הבשר נפרד בקלות מהעצם).
-
- 6. בעת ההגשה מסדרים את הירקות שנצלו בתבנית, מוסיפים את כפות היוגורט לצד הדג ומזלפים מעל שמן זית ומיץ לימון סחוט.