- 1.מגרדים את תפו"א המבושלים על פומפייה.
-
- 2.מוסיפים אל קערת תפו"א את הפלפל הביצה, חמאה הרכה, סולת, מלח ומערבבים יחד.
-
- 3.תוך כדי הערבוב מוסיפים לאט לאט קמח, כל פעם כף אחת, עד לקבלת בצק לא דביק ואלסטי (זהה למרקם של ניוקי).
-
- 4.יוצרים כדורים שגודלם כשני שליש מגודל כדור טניס.
-
- 5.לוקחים את הפרי ודוחפים אותו למרכז כדור הבצק ומהדקים סביבו היטב כדי שיתקבלו כופתאות ממולאות. לקבלת תוצאה מושחתת אפשר בשלב זה להוסיף קוביית סוכר לפרי לפני שסוגרים את הכופתאות.
-
- 6.מכניסים את הכופתאות לסיר מים רותחים עם מעט מלח ומבשלים 10 דקות. מסננים.
-
- 7.מצפים את הכופתאות בכף סוכר ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים בה את פירורי הלחם עד להזהבה ופריכות עדינה.
-
- 8.מגלגלים את הכופתאות המבושלות בפירורי הלחם ומגישים חם.