וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט עגבניות ורימונים

השף הישראלי הכי מצליח בלונדון מכין סלט עשיר וקל הכנה

מתכון מאת: יותם אוטולנגי, מערכת וואלה

מנות של יותם אוטולנגי.
מנות של יותם אוטולנגי

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • כוס עגבניות שרי אדומות, חתוכות לחצי
  • כוס עגבניות שרי צהובות, חתוכות לחצי
  • כוס עגבניות תמר, חתוכות לחצי
  • 4 עגבניות בינוניות חתוכות לפרוסות בגודל חצי ס"מ
  • 1 פלפל אדום, חתוך לפרוסות של חצי ס"מ
  • 1 בצל סגול קטן, חתוך דק
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/2 כפית פלפל אנגלי
  • 2 כפיות חומץ יין לבן
  • כפית וחצי רכז רימונים
  • 60 מ"ל שמן זית (ועוד טיפה בשביל לטפטף בסוף מעל)
  • 1 רימון, נטול גרגירים
  • חופן עלי אורגנו לקישוט
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • . מערבבים את העגבניות, הפלפל האדום והבצל יחד בקערה גדולה ולשים בצד.
  • 2. בקערה קטנה, מערבבים היטב יחד את השום, הפלפל האנגלי, החומץ, רכז הרימונים, שמן הזית ושליש כפית מלח. לאחר מכן שופכים את התערובת מעל העגבניות ומערבבים בעדינות.
  • 3. מסדרים את העגבניות יחד עם המיץ על צלחת שטוחה גדולה. מפזרים מעל את גרגירי הרימון ואת עלי האורגנו. מטפטפים מעט שמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully