וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בוגוס- תבשיל בשר רוסי

מתכון של מריה פיסנץ ממסעדת בבה יאגה לבוגוס - תבשיל בשר רוסי קל להכנה שמשלב נתחי אנטריקוט וכרוב בחמאה

מתכון מאת: מריה פיסנץ, מערכת וואלה

רויאל שף. yes
רויאל שף

מצרכים למתכון

  • -4 מנות:
  • 500 גרם אנטריקוט חתוך לרצועות
  • 3 גזרים
  • 2 בצלים
  • קופסא קטנה של רסק עגבניות
  • 1 כרוב
  • 2-3 עלי דפנה
  • מלח
  • פלפל
  • כפית חומץ

אופן ההכנה

  • 1.מטגנים בשמן את הבשר והבצל ומוסיפים גזר חתוך לרצועות דקות ורסק עגבניות.
  • 2.במחבת אחרת מטגנים את הכרוב בחמאה ומוסיפים כפית חומץ.
  • 3.מאחדים את המחבתות ומבשלים (ניתן להוסיף מים בשלב זה אם יש צורך). מוסיפים בסוף הבישול פלפל, עלי דפנה,מלח וסוכר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully