בוגוס- תבשיל בשר רוסי
מתכון של מריה פיסנץ ממסעדת בבה יאגה לבוגוס - תבשיל בשר רוסי קל להכנה שמשלב נתחי אנטריקוט וכרוב בחמאה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- -4 מנות:
- 500 גרם אנטריקוט חתוך לרצועות
- 3 גזרים
- 2 בצלים
- קופסא קטנה של רסק עגבניות
- 1 כרוב
- 2-3 עלי דפנה
- מלח
- פלפל
- כפית חומץ
אופן ההכנה
- 1.מטגנים בשמן את הבשר והבצל ומוסיפים גזר חתוך לרצועות דקות ורסק עגבניות.
- 2.במחבת אחרת מטגנים את הכרוב בחמאה ומוסיפים כפית חומץ.
- 3.מאחדים את המחבתות ומבשלים (ניתן להוסיף מים בשלב זה אם יש צורך). מוסיפים בסוף הבישול פלפל, עלי דפנה,מלח וסוכר.