- 1. ממליחים ומפלפלים את שוקי העוף.
-
- 2. מחממים היטב מחבת כבדה ללא שמן. רק שהמחבת ממש לוהטת מניחים את השוקיים ומזהיבים יפה מכל הצדדים. מוציאים את השוקיים מהמחבת ומניחים בצד.
-
- 3. מחממים את השמן ומזהיבים את הבצל.
-
- 4. כשהבצל זהוב מעט מוסיפים את שיני השום השלמות ומזהיבים גם אותן רק מעט, להיזהר לא לשרוף.
-
- 5. מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה והגזר ומטגנים תוך כדי הקפצה או ערבוב עדין בכף עץ.
-
- 6. כשכל הירקות זהובים ותפוחי האדמה נראים שזופים ויפים, מחזירים את שוקי העוף, מערבבים, ממליחים שוב ומפלפלים ויוצקים חצי כוס.
-
- 7. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כ-45 דקות על להבה נמוכה. מי שרוצה להוסיף את הזעפרן - זה הזמן.
-
- 8. מגישים על מצע אורז לבן.