נושאים חמים

קדירת עוף עם חצילים וסילאן

בבושקה הפקות

מצרכים

  • 4 מנות
  • 8 שוקי עוף
  • 8 כפות שמן קנולה
  • 1/2 כוס מים קרים
  • 5 שיני שום
  • צרור טימין
  • 20 עגבניות שרי (רצוי בצבעים שונים)
  • 3 כפות סילאן
  • 20 פרוסות חציל צלויות עם מעט שמן במחבת פסים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. בסיר רחב ועמוק יוצקים שמן קנולה ומשחימים את את שוקי העוף כ-5 דקות מכל צד, מתבלים במלח ופלפל ומוציאים לצלחת.
  • 2. משאירים את השומן והמשקעים של העוף שבסיר ויוצקים אליהם את המים. בעזרת כף עץ מקרצפים את תחתית הסיר לערבוב כל טעמי העוף במים.
  • 3. מוסיפים את השום, הטימין והסילאן ומערבבים.
  • 4. מחזירים את העוף לסיר ומסדרים את החצילים ועגבניות השרי, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי .
  • 5. מגישים בליווי אורז לבן וסלט ירוק טרי.

מתכונים נוספים

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות