וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קדירת עוף עם חצילים וסילאן

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • 4 מנות
  • 8 שוקי עוף
  • 8 כפות שמן קנולה
  • 1/2 כוס מים קרים
  • 5 שיני שום
  • צרור טימין
  • 20 עגבניות שרי (רצוי בצבעים שונים)
  • 3 כפות סילאן
  • 20 פרוסות חציל צלויות עם מעט שמן במחבת פסים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. בסיר רחב ועמוק יוצקים שמן קנולה ומשחימים את את שוקי העוף כ-5 דקות מכל צד, מתבלים במלח ופלפל ומוציאים לצלחת.
  • 2. משאירים את השומן והמשקעים של העוף שבסיר ויוצקים אליהם את המים. בעזרת כף עץ מקרצפים את תחתית הסיר לערבוב כל טעמי העוף במים.
  • 3. מוסיפים את השום, הטימין והסילאן ומערבבים.
  • 4. מחזירים את העוף לסיר ומסדרים את החצילים ועגבניות השרי, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי .
  • 5. מגישים בליווי אורז לבן וסלט ירוק טרי.
  • עוף בערמונים ופירות יבשים

  • תבשיל עוף ביין אדום עם ירקות שורש וסילאן

  • קדרת עוף עם כרוב ויין לבן

  • ציר עוף קלאסי

  • עופיונים ביין אדום של השף דודו ביטון

  • קונפי שוק אווז בדובדבנים

  • קציצות פרגית בסלרי

  • קדירת עוף, ערמונים ופטריות שיטאקי מיובשות

  • חמין מהיר

  • קציצות עוף וסולת ברוטב סלק ועגבניות

  • סיר של כל הלילה

  • סופריטו עוף ולפת

  • סופריטו עוף וארטישוק ירושלמי

  • סיר פתיתים עם ירקות ופרגיות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully