פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קדירת עוף עם חצילים וסילאן

      16 מדרגים / 3.51 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • 4 מנות
      • 8 שוקי עוף
      • 8 כפות שמן קנולה
      • 1/2 כוס מים קרים
      • 5 שיני שום
      • צרור טימין
      • 20 עגבניות שרי (רצוי בצבעים שונים)
      • 3 כפות סילאן
      • 20 פרוסות חציל צלויות עם מעט שמן במחבת פסים
      • מלח
      • פלפל שחור גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר רחב ועמוק יוצקים שמן קנולה ומשחימים את את שוקי העוף כ-5 דקות מכל צד, מתבלים במלח ופלפל ומוציאים לצלחת.
      • 2. משאירים את השומן והמשקעים של העוף שבסיר ויוצקים אליהם את המים. בעזרת כף עץ מקרצפים את תחתית הסיר לערבוב כל טעמי העוף במים.
      • 3. מוסיפים את השום, הטימין והסילאן ומערבבים.
      • 4. מחזירים את העוף לסיר ומסדרים את החצילים ועגבניות השרי, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי .
      • 5. מגישים בליווי אורז לבן וסלט ירוק טרי.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות