- 1. מערבבים את כל מרכיבי המרינדה לעוף בקערת ערבוב. מחממים תנור ל-150 מעלות.
-
- 2. "מעסים" את העוף עם המרינדה ומשרים למשך שעתיים לפחות (אפשר להכין מראש ולשמור בקירור).
-
- 3. מניחים את העוף על רשת, בעזרת חוט קשירה (ניתן לבקש מהקצב להכין מראש).
-
- 4. קושרים את שוקי העוף בהצלבה ואת הכנפיים באותו אופן.
- ניתן לקשט עם עלי לוונדר.
-
- 5. אופים כשעה וחצי עד קבלת גוון זהוב.
-
- 6. מכינים דלעות: מחממים תנור ל-180 מעלות. פורסים על תבנית נייר אפייה ומסדרים את הדלעות, כך שהחלק הבשרני כלפי מעלה (בלי שיעלו אחת על השנייה).
-
- 7. מערבבים את רכיבי המרינדה ויוצקים על מגש הדלעות. אופים למשך 40 דקות עד שהדלעות מקורמלות.