מתכונים חמים

קדרת עוף עם כרוב ויין לבן

אורלי פלאי אוהבת כרוב, ומשתדלת להוסיף אותו מתי שרק אפשר, גם לקדירת עוף ביין לבן. מנה קלה, מהירה וטעימה

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

קדרת עוף ביין לבן של אורלי פלאי

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 2 כפות שמן זית
  • עוף מחולק ל-4 נתחים
  • 1 בצל פרוס
  • 6 שיני שום שלמות
  • צרור קטן של תימין
  • 1 כוס יין לבן יבש או חצי יבש
  • 1 כרוב לבן קטן מחולק ל-8 פלחים
  • מלח ופלפל שחור גרוס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים סיר רחב עם שמן זית, מזהיבים את העוף משני הצדדים.
  • 2. מוסיפים לסיר בצל, שום ותימין, ומזהיבים קלות. יוצקים יין ומקרצפים את משקעי הצלייה.
  • 3. מוסיפים את פלחי הכרוב, מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים על להבה בינונית-נמוכה כשעה או עד שהעוף מוכן ומקבל גוון זהוב יפה בחלקו התחתון (כדאי להפוך ולהרוויח שיזוף גם בצד השני). במידת הצורך מוסיפים מעט מים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully