שיפודי צ'יקן טיקה עם פלפלים ובצל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- -5 מנות
- חומרים למרינדה:
- 3 כפות טנדורי מסאלה
- 1/4 כפית הל טחון
- בערך 1/4 כוס שמן קנולה
- 5-7 שיני שום קצוצות
- 4-5 ס"מ ג'ינג'ר קלוף וקצוץ דק
- מיץ מלימון אחד
- לשיפודים:
- 1 ק"ג פרגיות ללא עור חתוכות לקוביות
- 1 פלפלים ירוקים חתוכים עבור שיפודים
- 1 בצלים חתוכים עבור שיפודים
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את חומרי המרינדה ללא השמן. מוסיפים שמן עד לקבלת משחה.
- 2. משרים את הבשר לשעה לפחות (כל המרבה הרי זה משובח).
- 3. משפדים בתוספת פלפלים ובצל וצולים על גריל או בתנור על חום גבוה.