וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צ'יקן לוליפופ

חנוך סטמקר ממסעדת הודו הקטנה בבאר שבע מלמד איך להכין כנפיים מטוגנות בסגנון הודי

מתכון מאת: חנוך סטמקר, מערכת וואלה

רויאל שף. יחצ, yes
רויאל שף/יחצ

מצרכים למתכון

  • רכיבים:
  • 18 כנפיים נקיות וחתוכות
  • למרינדה:
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ
  • ו ביצה
  • 150 גרם קורנפלור
  • מיץ מחצי לימון
  • תבלינים:
  • קורט צבע מאכל טבעי כתום (לא חובה)
  • 20 גרם כמון טחון
  • 20 גרם כוסברה יבשה טחונה
  • 20 גרם פפריקה חריפה
  • 20 גרם זרעי שומר
  • 20 גרם פפריקה מתוקה
  • מטבל:
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ
  • 250 מ"ל רוטב צ'ילי מתוק
  • 250 מ"ל קטשופ
  • כף מלח
  • 2 מקלות סלרי קצוצים
  • כפית סויה
  • לטיגון:
  • 1 ליטר שמן

אופן ההכנה

  • 1. טובלים את הכנפיים במרינדה לשעתיים.
  • 2.מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  • 3. למטבל: מטגנים את מקלות הסלרי, שום, ג'ינג'ר ופלפל חריף עם 2 כפות שמן.
  • 4. מוסיפים את הרטבים ומבשלים על אש קטנה ל-6 דקות. מכבים את האש ונותנים למטבל להצטנן. מגישים לצד כנפי העוף.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully